RÓLUNK

A Szomszéd Bisztró és közösségi tér egy olyan hely, ahol jó enni, inni, beszélgetni. Egy hely, ami itt van a szomszédban, ismerős és baráti szeretettel fogad, miközben magas minőségű ételeket, italokat és színvonalas szolgáltatásokat kínál a betérőknek. A Szomszéd olyan összevont koncepcióként született meg, melyben mindennek helyet találtunk, amihez valódi szenvedély köt minket: a minőségi gasztronómiai élményeknek, a vendéglátásnak, a közösségteremtésnek és a magyar design támogatásának.

Olyan helyet akartunk létrehozni, ahol mindenki megtalálja a számára kényelmes és megfelelő tereket, kínálatot és lehetőségeket. Egy helyet, ahol szívesen beszélget egy kemencés pizza felett az egyetemista, ahol otthont kapnak a magyar tervezők darabjai, ahová akár mindennap betérhet bármelyik szomszédunk egy gyors és egyszerű fogásra, de megtalálja a számítását a különleges ízek és zamatok iránt érdeklődő közönség is, és ahol a cégeknek, üzleti célú vendégeinknek is megfelelő ajánlatokkal szolgálhatunk.

Büszkén mondhatjuk, mindez életre kelt. Itt, a Szomszédban.

Éttermünkről

Minőség megalkuvás nélkül. Ez az elv vezet minket a mindennapokban, és hisszük, hogy csak ez vezethet vendégeink maradéktalan elégedettségéhez. Kizárólag olyan alapanyagokat választunk, amelyek frissességéről és minőségéről meg vagyunk győződve, csak olyan kollégákkal dolgozunk, akikkel osztozunk a vendéglátás iránti szenvedélyben, csak olyan partnerekkel működünk együtt, akik hozzánk hasonló megszállottsággal keresik és teremtik meg a tökéletességet. Így kerülhetnek vendégeink asztalára olyan magas minőségű ételek és italok, amikre mindannyian büszkék lehetünk, és amik valódi, harmonikus ízélményt biztosítanak.

Egyszerűen összetett fogásokat kínálunk. Konyhánk igényes, különleges, ugyanakkor könnyen értelmezhető és befogadható ételeket kínál. A valódi élményt az ízek összetettsége és harmóniája jelenti legyen szó akár nápolyi kemencés pizzáinkról vagy ínyenceknek szánt izgalmas fogásainkról.

Debrecenben itthon vagyunk. Ez a kötődés fontos nekünk, így elkötelezetten ragaszkodunk a Debrecen környéki, kelet-magyarországi alapanyagok felhasználásához. Csak az érkezik messzebbről, amit a kívánt minőségben nem lehet erről a környékről beszerezni.

Mi is fenntartható világban szeretnénk élni. Ezért fontos számunkra a környezettudatosság, a fenntarthatóság, a környezetvédelem. Adni szeretnénk, nem elvenni. Törekszünk a zöld szemléletre, a lebomló csomagolóanyagok használatára, az eldobható eszközök minimalizálására.

„Az ételkészítés szenvedélyét érezni az elkészült ételek ízén. A kompromisszumok nélküli alapanyagszelekció, a megfelelő eljárások kiválasztása és az az egyéni aroma, amit csak az étel elkészítője tud az ételhez adni, mind közösen teszik harmonikussá a végeredményt. Az azonban kétségtelen, hogy a szeretettel készült étel íze minden mással összehasonlíthatatlan.”

 

Tóth Tamás
étteremvezető

AKTUÁLIS PROGRAMOK

Terítéken a tehetség

Vacsoraest és inspiráló beszélgetés
2022. május 26.
Vendégünk:
PÉTER BENCE
/világhírű zongoravirtuóz/

Egy inspiráló karakter. Egy kivételes tehetség. Egy nemzetközi sikertörténet. Egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy a Szomszédban találkozzatok Péter Bencével, akinek több, mint negyven országban tízezrek hallgatták már impulzív, egyedi stílusú játékát, és millióan nézik a Youtube-on.

Péter Bence nemzetközi hírű zongoravirtuóz, zeneszerző, producer, aki fiatal kora ellenére számos nagy slágert dolgozott át zongorára és a “világ leggyorsabb zongoristája” címen bekerült a Guinness Rekordok könyvébe is.

Youtuber? Zenei influencer? Vagy kiemelkedő tehetségű zenész? A választ erre és sok minden másra egy különleges hangulatú vacsoraest és inspiráló beszélgetés keretében vele együtt keressük meg május 26-án, a Szomszédban!

Az érdekfeszítő beszélgetés mellé izgalmas menüsorral készülünk:

Ételkínálat:

Amuse bouche
Zöldfűszeres kecskezsendice, málnapüré, bazsalikom

Főétel A
Rose libamell, hercegnő burgonya, mézes újrépa, koriander, egresmártás

Főétel B
Szarvasgerinc, spárga, kucsmagombaragu, rozmaringos burgonyagratin

Desszert
Cannoli, ricotta, pisztácia

A program ára a vacsoramenüvel és egy pohár welcome proseccoval:
18.900 Ft + 10% szervizdij

Foglalásokat a korlátozott asztalszámra tekintettel a jelentkezés sorrendjében fogadjuk.

Asztalfoglalás:
rendeles@szomszedbisztro.hu
+36 30 300 10 10

A programváltozás jogát fenntartjuk. A beltéri rendezvény a hatályos jogszabályok aktuális előírásai szerinti feltételekkel látogatható.