Tér a közösségnek

Szomszéd-ot az elejétől fogva pezsgő közösségi térnek álmodtuk meg; egy olyan helynek, ahova bárki, bármikor benézhet, beülhet, mindegy, hogy csak egy gyors kávéra vagy egy nagy beszélgetésre, egy finom vacsora mellett. Olyan helyet akartunk teremteni, amit valóban birtokba vesznek és használnak a vendégeink, ahol fesztelenül, kényelmesen, barátságos közegben tölthetnek időt. Már az építészeti koncepció kialakításánál is szempont volt, hogy olyan tereket teremtsünk, amik támogatják ezt a törekvésünket: kanapés lounge-jellegű berendezést, jól szeparálható részeket, kényelmes éttermi elrendezést, napfényes teraszokat, hangulatos borospincét és mini színpadot terveztünk az épületbe.

De a megfelelően használható terek kialakításán túl is mutatnak a törekvéseink: közösséget akarunk teremteni, formálni; éppen ezért időről-időre Helló Szomszéd! programsorozatunk keretében rendezvénytérré alakítjuk a házat, és igyekszünk a lehető legszínesebb programkínálattal megszólítani a közönségünket. Minden jöhet, ami értékes és értékteremtő, ami különleges és illik hozzánk: borkóstolók, koncertek, könyvbemutatók, tematikus gourmet-estek, panel- és portrébeszélgetések. A lényeg, hogy mindig pezsgő élet, izgatott várakozás és közösségi élmények sora töltse be a Szomszédot.

Így lesz az egyszerű asztalokból és székekből valódi, lüktető, élő közösségi tér.
Veletek, itt a Szomszédban
.

Szomszéd X iCons

Emeleti konferencia- és tréningtereinket igyekszünk minél színesebb és hasznosabb szolgáltatásokkal együtt kínálni. Ennek jegyében a Szomszéd stratégiai együttműködést kötött az iCons Hungary tanácsadó céggel, akik magasan képzett szakembereikkel és hosszú szakmai múltjuk minden tapasztalatával állnak vendégeink rendelkezésére. Szolgáltatásaik közül személyre szabott formában igénybe vehetőek egyéni vagy csoportos coaching alkalmak, többek között kommunikációs-, tárgyalástechnikai-, konfliktuskezelési-, értékesítési tréningek, leadership-szimulációk, tanácsadás, mérési és kiválasztási támogatás is. A jól bevált és régóta használt panelek, szolgáltatások mellett kollégáik bármilyen egyedi igényre rugalmasan reagálnak és szakmai tapasztalatukkal segítik a végleges koncepció kialakítását.

A Szomszédban minden adott a céges rendezvények magas szintű lebonyolításához: igényes rendezvényterek számos stílusban és funkcióval, kiváló catering-szolgáltatás és gondos vendéglátás, valamint magas színvonalú tréning- és tanácsadó panelek, megalapozott szakmai tartalommal és szakértő vezetéssel. -Csupán a megfelelő összeállítást kell kiválasztani!

Kollégáink ebben is örömmel állnak rendelkezésére; további információért, az elérhető terek pontos paramétereiért, a kiegészítő szolgáltatások részleteiért, valamint a tréning- és tanácsadó programok pontos leírásáért keressen minket bizalommal: rendezveny@szomszedbisztro.hu