Rólunk

Nem elég ha az étel csupán ízlik, ha csak a szemünknek tetszik és főleg nem, ha kizárólag csak laktatni akar; a minőségi étel táplál-testet és lelket egyaránt. Az evés különleges szeánsz, mely minden érzékszervünkre egyszerre hat, így az ételkészítés akkor érheti el valódi célját, ha alkalommá nemesíti az étkezést. Mi ebben az alkalomteremtésben hiszünk, amihez az út a kifogástalan ételeken, valamint az azokat körülölelő hangulaton át vezet. 

Konyhánk a hagyományos gyökerekhez nyúl vissza, azokhoz az ízekhez, amik mindannyiunkban emlékeket, nosztalgiát ébresztenek a családi asztalok kedvenceit, az otthoni ünnepek különlegességét idézve. Egyszerűen értelmezhető fogásokat kínálunk, könnyed, újszerű, bisztrós stílusban megalkotva: jól ismert ízek, modern köntösben, kis csavarral. 

Éttermünkről

Mint egy családban: helye van a klasszikus értékeknek, a múlt jól kiforrt tapasztalatának és a korszellem legfrissebb vonulatának, a lendületes energiáknak. Harmonikus egység, tökéletes összhang: ételben, csapatban, közösségben.

Valóban szomszédok vagyunk: ismerjük és kapcsolódunk a környék lakóihoz, mi is egy vagyunk közülük. Figyelünk rájuk, ismerősként köszöntjük őket, nap mint nap velük együtt formáljuk olyan hellyé a bisztrót, ahol jól érzik magukat és kedvükre való ételeket fogyaszthatnak.

Hisszük, hogy az értékteremtésnek a gasztronómiában is helyen van, hogy mindenképpen megtaláljuk a saját közegünket, akik hozzánk hasonlóan keresik és igénylik a kreativitást, a minőséget, a progresszivitást, az ismerős ízeket, a ráérős élvezetet, a baráti hangulatot és a szeretetet. 

Ez vár mindenkit itt, a Szomszédban.

Csáky Tamás, étteremvezető és Magyar Róbert, séf 

Galéria