SZMSZD-Design

Talán elsőre furcsa lehet, hogyan is kapcsolódik a magyar design a Szomszéd koncepciójába. Számunkra azonban a lehető legtermészetesebben simul bele az elképzeléseinkbe ez a terület.

Hiszünk abban, hogy egymástól elsőre eltérő területek harmonikus egésszé állhatnak össze; művészetnek tekintjük a magas színvonalú, élményeket teremtő hazai gasztronómiát és ugyanilyen teremtő energiák által vezérelt területnek gondoljuk a magyar dizájnt. Ugyanaz a tűz hajt minket: hazai értéket teremteni, kompromisszumok nélküli minőségben, szeretettel és odaadással, azoknak az embereknek, akik körülöttünk élnek.

Biztosak vagyunk benne, hogy azok a vendégek, akik a mi ajtónkon belépnek, pontosan ezt keresik, legyen szó akár ételről, italról, élményről, vagy egy igazán egyedi, különleges kreatív designdarabról.

A SZOMSZÉD épületén belül létrehoztunk egy multibrand design-storet, ahol olyan márkáknak adunk otthon, akik értékteremtő tevékenységükkel kreatív, minőségközpontú gondolkozásukkal tökéletesen illenek hozzánk. Termékeikből összeállított sokszínű, izgalmas designkínálattal várunk mindenkit, aki érdeklődik a magyar design világa iránt, és szívesen választ egyedi, különleges termékeket befutott- vagy feltörekvő alkotói kollekciókból.

Nyitva tartás:
hétfő: 12:00 – 18:00
kedd-szombat: 11:00 – 19:00

Elérhetőség:
bolt@szomszedbisztro.hu