PROGRAMLEÍRÁS
Exkluzív, vezetett gasztronómiai foglalkozás: amit a kovászról tudni érdemes…
A kovásszal bánni művészet: életre kell kelteni, nevelgetni, etetni és tökéletes időzítéssel felhasználni.
Bonyolultnak tűnhet, pedig csak a fortélyait kell pontosan ismerni a sikerhez. 2025.01.25-én azokat várjuk workshopunkra, akik szeretnék elsajátítani ezeket a fogásokat és segítségükkel tökéletes kenyeret, pizzatésztát vagy focacciát készíteni.
Szabó Sándor, a Szomszéd többszörös díjnyertes pizzaiolója megtanít mindent, amit tudni érdemes, megmutatja, hogyan érdemes, válaszol a kérdésekre, amíg a résztvevők saját kovászukkal dolgoznak. Az eredmény garantáltan ínycsiklandó lesz!
Dátum: 2025. január 25.
Időtartam: kb. 3-4 óra
Programterv:
- Kovászos kenyér/focaccia reggeli
- Beszélgetés a kovászról
- Beszélgetés az autolízisről
- Tészta dagasztása (pihentetés I.)
- Saját kovász etetése
- Tészta hajtása (pihentetés II.)
- Pizzatészta nyújtása-gyakorlás
- Tészta hajtása (pihentetés III.)
- Extra: versenyfeltétek bemutatása, sütésbemutató
- Kenyér formázása
A végén pedig megesszük, amit megsütöttünk! Gyertek barátokkal, családdal, párokkal és tanuljatok, mókázzatok, süssetek közösen!
A program előképzettséget nem igényel. Színtiszta szórakozás!
A program ára: 24.000 Ft/fő, melyhez 1 db ajándék “Sanyi a Szomszédból” kötényt is kaptok.
Figyelem! A létszám limitált, így a foglalásokat a jelentkezés sorrendjében fogadjuk!
További információ:
rendezveny@szomszedbisztro.hu
+36 30 300 10 10
A programváltozás jogát fenntartjuk.