PROGRAMLEÍRÁS

Exkluzív, vezetett gasztronómiai foglalkozás: amit a kovászról tudni érdemes…

A kovásszal bánni művészet: életre kell kelteni, nevelgetni, etetni és tökéletes időzítéssel felhasználni.

Bonyolultnak tűnhet, pedig csak a fortélyait kell pontosan ismerni a sikerhez. 2025.01.25-én azokat várjuk workshopunkra, akik szeretnék elsajátítani ezeket a fogásokat és segítségükkel tökéletes kenyeret, pizzatésztát vagy focacciát készíteni.

Szabó Sándor, a Szomszéd többszörös díjnyertes pizzaiolója megtanít mindent, amit tudni érdemes, megmutatja, hogyan érdemes, válaszol a kérdésekre, amíg a résztvevők saját kovászukkal dolgoznak. Az eredmény garantáltan ínycsiklandó lesz!

Dátum: 2025. január 25.
Időtartam: kb. 3-4 óra

Programterv:

  • Kovászos kenyér/focaccia reggeli
  • Beszélgetés a kovászról
  • Beszélgetés az autolízisről
  • Tészta dagasztása (pihentetés I.)
  • Saját kovász etetése
  • Tészta hajtása (pihentetés II.)
  • Pizzatészta nyújtása-gyakorlás
  • Tészta hajtása (pihentetés III.)
  • Extra: versenyfeltétek bemutatása, sütésbemutató
  • Kenyér formázása

A végén pedig megesszük, amit megsütöttünk! Gyertek barátokkal, családdal, párokkal és tanuljatok, mókázzatok, süssetek közösen!

A program előképzettséget nem igényel. Színtiszta szórakozás!


A program ára: 24.000 Ft/fő, melyhez 1 db ajándék “Sanyi a Szomszédból” kötényt is kaptok.

Figyelem! A létszám limitált, így a foglalásokat a jelentkezés sorrendjében fogadjuk!

További információ:
rendezveny@szomszedbisztro.hu
+36 30 300 10 10

A programváltozás jogát fenntartjuk.